Image

Themadag 2020

Diavaria organiseert samen met de NVN in 2020 opnieuw een themadag. Ditmaal gaat het niet over medicatie of over leefstijl (voeding en beweging), maar over nierpatiënt zijn. Wat komt er op je af, wat speelt er allemaal, hoe ga je daarmee om. Welk beroep wordt er op je als persoon, als gezin op je gedaan. Nierpatiënt zijn, hoe doe je dat eigenlijk? En hoe haal je er toch het beste uit. Niet alleen fysiek, maar juist ook mentaal en sociaal. Het wordt een buitengewoon interessante, leerzame en ook inspirerende dag…

Zet ‘m alvast in je agenda: zaterdag 17 oktober 2020.

N.B. Deze themadag was oorspronkelijk gepland op 19 september, maar gezien de ontwikkelingen hebben we deze dag verplaatst naar 17 oktober. Locatie, tijden en inhoud worden later bekend gemaakt. Dat geldt ook voor het al dan niet kunnen doorgaan in fysieke vorm. Hou de berichtgeving dus in de gaten.

Interesse? Meld je aan.

Dan houden wij je zelf op de hoogte. En kunnen we, als we voor een alternatieve (online?) vorm moeten kiezen, ons toch ook een idee vormen over het aantal mensen waarmee we rekening moeten houden.   

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.