Klik&Go: muzikale ontdekkingen thuis

Klik & Go: muzikale ontdekkingsreizen vanuit je leunstoel.

Nu we er zelf niet op uit mogen en ons vooral thuis moeten vermaken hebben we een aantal bijzondere thuistips. We maken een muzikale ontdekkingsreis naar bekende vakantielanden en leren zo de cultuur en historie van die landen (beter) kennen. Klik&Go…

Italië

Spanje

Portugal 

Het Hoge Noorden

 

Je gidsen

Paul Kentie en Tjitske Broersma zijn creatieve mensen met een grote belangstelling voor cultuur en muziek. Ze hebben veel gereisd, bij voorkeur via het ‘Braamstruikse Binnenpad’. Daarbij hebben ze gedurende vele decennia veel bijzondere muziek verzameld, vooral ook voor Tjitske’s werk als dansdocent en choreograaf. Altijd op zoek naar dat ene nummer dat op enig moment precies dat ‘doet’ wat je nodig hebt.

Op enig moment besloten zij ook zelfstandig iets met die muziek te doen en startten zij een impresariaat waarmee ze muziekgroepen en solisten uit Spanje en Portugal naar de Lage Landen haalden. Grote namen daar, maar hier veelal nog onontdekt. Met de vorige (banken)crisis is dat gestopt; zoals nu kreeg de cultuur het moeilijk, theaters en artiesten kwamen in de problemen. Maar de interesse en passie is gebleven en die delen we graag in deze moeilijke tijden. Want je ogen en oren heb je altijd en overal bij je en dus kun je tegenwoordig via internet ook prima thuis op ontdekkingsreis. En er valt op die manier, ook met alle beperkingen, zoveel moois te ontdekken… Wellicht een aanmoediging om zoiets ooit een keer ter plekke te ervaren.

Veel plezier op je virtuele muzikale ontdekkingsreis!

Paul & Tjitske

Terug naar boven

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De regionale vereniging voor alle nierpatiënten en naasten. Diavaria is aangesloten bij de landelijke NVN en werkt nauw samen met het LUMC, Alrijne en Groene Hart Ziekenhuis.

Contact