Warning: file_put_contents(/www/htdocs/wwdiavan/http/site/templates/diavaria2015b/modules.js): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/wwdiavan/http/site/templates/diavaria2015b/library/Artx/Page.php on line 18
De Rode Loper

De Rode Loper

Nierstichting Event De Rode Loper

Wandel 10 november door Amersfoort

Ook in 2018 wordt dit evenement weer georganiseerd, maar het wordt toch weer een beetje anders. Waar het Rode Loper wandelevent van de Nierstichting eerder werd gehouden in het voorjaar, en het met name ging om wandelingen over diverse afstanden, wordt er dit jaar gekozen voor een bijzondere avondwandeling op zaterdag 10 november a.s. voor en met nierpatiënten. Daarbij staan ditmaal het samenzijn en enige bezinning centraal. We lopen, hopen, gedenken, vertellen en verlichten.

Tijdens de donkere dagen vragen we aandacht voor het onzichtbare leed dat nierziekte heet. Samen met nierpatiënten en hun naasten maken we een bijzondere avondwandeling van 5 km door de schitterende vestingstad Amsresfoort. We dragen lichtjes, we dragen rood, we dragen nierpatiënten een warm hart toe.

Wandel je mee? Schrijf je in op www.rodeloper.nl  

Aanvang: 18.30 uur, Sint Joriskerk Amersfoort

Onderweg: muziek en warme drankjes

Inschrijfgeld: 10,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

RodeLoper web