Image

Diavaria Jubileum boottocht...

Op zaterdag 22 augustus 2020 naar de Westeinder plassen!

Dit jaar viert Diavaria haar 15-jarig jubileum! 
Ooit gestart als spreekbuis van dialyse patiënten in het LUMC is Diavaria al voor de officiële start in maart 2005 actief als vereniging voor nierpatiënten in alle fases van predialyse tot transplantatie en – niet te vergeten – hun naasten. We zetten destijds Diavaria letterlijk in beweging met een sportieve kick-off in het Holiday Inn in Leiden. Sindsdien zijn we steeds in beweging gebleven met informatieve themadagen, ontspannende uitjes en alles daar tussenin. Eigenlijk steeds vanuit één centraal idee: ‘empowerment’.

Onze gezellige dingen als een Kerstlunch en uitje horen daar ook bij. Er even lekker uit met z’n allen, elkaar ontmoeten, even ontspannen, weg uit de routines die een nierziekte nu eenmaal met zich meebrengt. Kun je er weer een poosje tegenaan…

Een heerlijke boottocht...
Hoe kunnen we ons jubileum beter vieren dan met een feestelijke boottocht over het mooie blauw dat het Groene Hart rijk is en dat voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We hebben weer een mooie route gevonden en varen vanaf vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn langs de Woudwetering, Paddegat en Braassemermeer naar de Westeinder plassen. Daar waren we nog niet… We passeren mooie plaatsjes als Woubrugge, Rijnsaterswoude en Oude Wetering. We genieten van de weidsheid van de Braassemmermeer en Westeinder plassen, drukbezochte watersportgebieden met fraaie strandjes en levendige jachthavens en weidse uitzichten over het Groene Hart.

We worden aan boord verwelkomd met koffie en gebak en onderweg staat er ook een heerlijke lunch op ons te wachten. Iedereen kan mee, ook wie minder goed ter been is, want ons schip de ‘Purperreiger’ is rolstoeltoegankelijk. Avifauna is goed bereikbaar (er komt een bus), er is volop parkeergelegenheid vlakbij. En de vertrek-/aankomstplaats ligt bovendien mooi centraal tussen alle ziekenhuizen waar Diavaria actief is.

Aanmelden 
Met onze feestelijke jubileumprijs maken we deelname voor u extra leuk. Diavaria leden betalen slechts € 15,- p.p., niet-leden ook maar € 20,- p.p. 
Zo kan ook een partner, begeleider of mantelzorger meekomen.
Maar let op: vol is vol.

Dus meld je snel aan via info@diavaria.nl of onze website www.diavaria.nl Aanmelden activiteiten. 

We zien je graag op 22 augustus a.s. Schip Ahoy!

Bestuur Diavaria   

N.B. Wij houden contact met de GGD Zuid Holland over de mogelijke risico's m.b.t. het coronavirus. Wij volgen de adviezen van GGD, RIVM en overheid en consulteren ook onze ziekenhuizen. Wij houden de situatie steeds nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de deskundigen. Zodra er aanleiding is de boottocht niet door te laten gaan, melden wij u dat. Geeft u zich dus gewoon op.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.