Diavaria boottocht 17 augustus 2024

Uitnodiging Diavaria boottocht

Samen even heerlijk ontspannen
op zaterdag 17 augustus...

Diavaria biedt u al lid en introducee een ontspannen rondvaart aan over het water. Wij hopen dat u meegaat voor een gezellige dag en elkaar weer te gaan ontmoeten.

Wij vertrekken van Avifauna in Alphen aan den Rijn doen we in 4 uur tijd het hele mooie plassengebied van Zuid Holland aan. Varend met de ‘Purperreiger’ (Avifauna's grootste schip), genieten we onderweg we niet alleen van een fraai en afwisselend uitzicht, mooie dorpen, weidse wateren, maar ook van de gezelligheid en een lekkere lunch!

Iedereen kan mee, ook wie minder goed ter been is, want ons schip de ‘Purperreiger’ is rolstoeltoegankelijk. Avifauna is goed bereikbaar (er komt een OV bus), er is volop parkeergelegenheid vlakbij. En de vertrek-/aankomstplaats ligt bovendien mooi centraal tussen alle ziekenhuizen waar Diavaria actief is, t.w. LUMC, Alrijne en GHZ.
De boottocht duurt van 11.00-15.00 uur.

Aanmelding en betaling
Dankzij de subsidie van de Nederlandse Nierstichting hebben wij de kosten zeer laag kunnen houden.
Voor leden € 20,-, voor niet-leden € 25,- .

Let op! In verband met onze financiële verplichtingen tegenover Avifauna vindt er bij verhindering geen restitutie plaats. Een aanmelding is definitief na betaling. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. 

Aanmelden:
Meld u zich hier aan.

Bij aanmelding dient u ook het verschuldigde bedrag over te maken op ING-bank: 
NL 55 INGB 0004 2694 55 t.n.v. Diavaria

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De regionale vereniging voor alle nierpatiënten en naasten. Diavaria is aangesloten bij de landelijke NVN en werkt nauw samen met het LUMC, Alrijne en Groene Hart Ziekenhuis.

Contact