Samen Sterk 2019

Zorg in Beweging

Samen Sterk biedt patiënten en zorgverleners een podium waar zij hun vernieuwende ideeën en initiatieven rond zelfmanagement en eigen regie presenteren en met elkaar delen.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen u kennis te laten maken met de projecten die zijn opgenomen in de Nierstichting Challenge. Deze challenge omvat veel innovatieve ideeën om de zorg voor nierpatiënten te verbeteren.

Zorgprofessionals die werken met patiënten met nierfalen kennen de behoeften van hun patiënten door en door. Zij hebben vanuit de dagelijkse praktijk goede, innovatieve ideeën ingediend waarmee de zorg flexibeler en patiëntgerichter kan worden aangeboden. Hierdoor krijgt de patiënt meer vrijheid en autonomie, ondersteuning waar nodig en meer mogelijkheden voor zelfregie. De ideeën die worden verkozen, kunnen als verbeterproject worden verspreid door heel Nederland. De dag wordt begeleid door Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut.

Een onderdeel van deze dag is de Belevenismarkt. Op deze markt zullen een aantal projecten getoond worden die voortkomen uit de Nierstichting Challenge.

Samen Sterk vindt plaats op vrijdag 18 januari 2019, in het NBC te Nieuwegein.

Interesse? 

Het programma vindt u op de site van de NVN, klik hier even door.

Opgeven gaat eveneens via de NVN site, onder het programma is een aanmeldknop.
Deelname voor Diavaria/NVN leden is gratis. Anderen betalen 35,00 euro.