Oproep Nierstichting

Wilt u meedoen?

De Nierstichting werkt aan de opzet van een fondsenwervende TV-uitzending met een sportief wielertintje. Het betreft een avondvullende programma bij omroep MAX. In het kort: 6 BN-ers gaan de uitdaging aan om een zware bergetappe van de Tour de France uit te rijden en om zoveel mogelijk donateurs te werven voor de Nierstichting om hiermee onderzoek naar de genezing van nierziekten te stimuleren. Het doel van het tv programma is laten zien wat de impact is van leven met een nierziekte en hoe belangrijk het is dat er keihard onderzoek wordt gedaan om nierziekten in de toekomt te kunnen genezen.  In de voorbereiding van het geheel komen de BN-ers ook in contact met een onderzoeker en een aantal nierpatiënten. Deze verhalen van patiënten maken onderdeel uit van het programma. Sky High TV en Leg het Vast gaan dit programma voor ons maken en doen de research voor de opzet en invulling van het programma.

Dialyse patiënten gevraagd

WielrennerMomenteel doet de redactie research voor het programma en zijn we op zoek naar dialysepatiënten die ervoor openstaan om eventueel mee te werken aan een fondsenwervende uitzending. Wij zijn op zoek naar dialysepatiënten tot ongeveer 45-50 jaar die:

  • willen vertellen over de impact die dialyse (en hun ziekte) heeft op hun dagelijks leven en dat van hun naasten

En dialysepatiënten die dit willen en daarnaast:

  • wielerfan zijn / voorheen fanatiek fietsten maar dat nu door de impact van dialyse en hun nierziekte niet meer kunnen en/of hun sportieve dromen/activiteiten hebben moeten laten varen door de impact van dialyse en hun nierziekte

Onze vraag is of jullie patiënten kent die eventueel openstaan om aan dit programma mee te werken en/of dat jullie onderstaande oproep hiervoor zou kunnen delen via jullie social kanalen?

Hartelijk dank vast!

 

 

 

 

--- Gezocht: dialysepatiënten die mee willen werken aan een TV-programma! ---

Voor een nieuw TV-programma zoekt de Nierstichting nierpatiënten die dialyseren en willen vertellen over de impact die dat heeft op hun dagelijks leven. Ook met dialysepatiënten die daarnaast wielerfan zijn en/of voorheen fanatiek  fietsten of sporten, maar deze sportieve activiteiten hebben moeten laten varen komen we graag in contact. Ben of ken jij iemand die dat nu meemaakt en interesse heeft in deelname aan een TV programma? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We komen graag in contact!