Warning: file_put_contents(/www/htdocs/wwdiavan/http/site/templates/diavaria2015b/modules.js): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/wwdiavan/http/site/templates/diavaria2015b/library/Artx/Page.php on line 18
Busreis Nederlandse Nierdag

Busreis Nederlandse Nierdag

Laatste nieuws.

De 2e Nederlandse Nierdag is al op voorhand een groot succes. Met ruim 650 bezoekers, met een wachtlijst is deze dag geheel volgeboekt. Een aantal mensen heeft inmiddels bericht gehad dat er geen plaats meer was voor hen. Helaas...

Nederlandse Nierdag 2012: Ontmoeten en verrijken

Onder het motto 'ontmoeten en verrijken' organiseert de NVN (Nierpatiënten Vereniging Nederland) de 2e Nederlandse Nierdag op zaterdag 3 november 2012 in het Postillion Hotel in Bunnik. Ditmaal staat dit jaarlijkse informatie- en ontmoetingsevenement voor nierpatiënten en hun naasten in het teken van het 35-jarig jubileum van de NVN. Om die reden krijgen ook niet-leden, na aanmelding en registratie, gratis toegang.

Diavaria organiseert busreis Leiden/Bunnik v.v.

Diavaria organiseert busreis naar deze Nederlandse Nierdag Omdat deze Nierdag leuk en interessant is voor iedereen, maar niet iedereen over eigen vervoer beschikt, organiseert Diavaria een busreis. Punt van vertrek en aankomst is het LUMC in Leiden, een voor iedereen bekende en goed te bereiken plek. De bus vertrekt om 8.30 uur vanaf het LUMC (hoofdingang). Daar zijn we rond 18.00/18.30 uur weer terug. Komt u met eigen auto naar het LUMC, laat het ons even weten, we kunnen zorgen voor een P-reductiekaart.

bus 1Kosten busreis

De kosten voor deze busreis v.v. bedragen € 10,-- per persoon. Gemakkelijker en voordeliger kom je er dus niet of nauwelijks en dit is ook nog eens gezellig... Meld je dus zo snel mogelijk aan via het antwoordformulier in de wachtkamer op J8 of (nog sneller) via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Want ja, als de bus vol is, is ie vol...
N.B. Busreis vooraf te betalen aan Diavaria.