Kerstlunch 2018

Altijd gezellig en inspirerend

Diavaria Kerstlunch

Het begint al een aardige traditie te worden: onze Diavaria Kerstlunch. Ook dit jaar gaan de deuren van Grand-Café De Stal weer exclusief voor ons open voor een gezellige, heerlijke, uitgebreide lunch. En wel op zaterdag 15 december a.s.
Het Leidse Grand-Café De Stal is de centrale ontmoetingsplek voor iedereen die werkt in de bedrijven en instellingen in het Bio Science Park. Het ligt op een centrale plek in het geleidelijk aan vorm krijgende Leeuwenhoek Park, vlakbij Naturalis en LUMC.

Diavaria Kerstlunch
Zaterdag 15 december 2018
Van 12.00 - 15.00 uur (inloop 11.30 uur)
Grand-Café De Stal
Darwinweg 1, Leiden
(vlakbij Naturalis, 'achterzijde' LUMC, parkeren nabij en goed bereikbaar met OV)

Lekker meedoen?

Dat kan uiteraard. De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden,
niet leden betalen € 12,50. U kunt dus een gast meenemen, wel zo leuk als je bijvoorbeeld alleen bent.
Aanmelden gaat via het secretariaat van Diavaria:
Paul Kentie, Klaverhof 17, 2403 XA Alphen aan den Rijn, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geen e-mail of vragen? Bellen kan ook, tel. 0172 - 41 65 61.
U ontvangt dan t.z.t. een bevestiging met verdere informatie.

Over de Stal

Ooit was De Stal was een échte stal, n.l. die van de bekende stier Herman. In 2016 is De Stal, helemaal verbouwd en uitgebreid met o.a. leuke terrassen aan het water, heropend. Grand-Café De Stal is uitgeroeid tot het informatiecentrum en de centrale ontmoetingsplek voor iedereen die werkt in het LUMC of de bedrijven en instellingen in Bio Science Park. De Stal is daarbij ook een leerwerkbedrijf: jaarlijks leren er zo'n 20 werkzoekenden de fijne kneepjes van het horeca vak. En... veel van de (biologische) producten komen uit eigen tuin of van leveranciers uit de eigen regio.

 

De Stal 2104