Diacafé in Grand-Café De Stal

Diacaf
Het Diacafé concept

Ons Diacafé biedt iedereen de gelegenheid om regelmatig samen te komen met andere patiënten. Gewoon mensen in een soortgelijke situatie met wie je dus altijd iets gemeen hebt, met wie je dus gemakkelijk contact legt en waarvan je ook altijd wel iets kunt leren.

We spreken af voor de koffie, lunch of thee op een leuke plek.
Het Diacafé is dus een 'kleine' activiteit en dat maakt het nu juist zo uniek. 

 

Opnieuw een Diacafé in Grand-Café De Stal (Leiden)

Ons Diacafé is een tijd weggeweest, maar via diverse kanalen bereikte ons verzoeken om weer bijeenkomsten te organiseren waar onze leden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen treffen, met elkaar kunnen praten en informatie uitwisselen. Zonder agenda, het gaat immers ook om een paar uur gezellig samen te zijn met een hapje en een drankje.

Diavaria staat altijd open voor suggesties en ideeën van onze leden en daarom organiseren wij, op proef, dit jaar weer een tweede Diacafé op dinsdag 6 november 2018 van 15.00 uur tot 17.30 uur. 

Het is een inloopcafé: u mag op elk gewenst moment binnen de aangegeven tijd binnenstappen.

Mevrouw Leonie Pronk is bereid gevonden om de coördinatie op zich te nemen. Zij is die dag uw gastvrouw. Ook zijn één of meer bestuursleden aanwezig.

Namens Diavaria biedt mevrouw Pronk u bij binnenkomst uw eerste kopje koffie of thee en een gebakje aan. Meer consumpties zijn voor eigen rekening.

Plaats: Grand Café De Stal, Darwinweg 1, Leiden
(op loopafstand van het LUMC)

U bent van harte uitgenodigd om ook even langs te komen.

Bestuur Diavaria.